04135573287

ثبت شرکت در تبریز ، تمدید شرکت در تبریز ، تغییرات شرکت در تبریز

info@irssaa.com

ثبت شرکت در تبریز ، تمدید شرکت در تبریز ، تغییرات شرکت در تبریز

تبریز، خیابان ارک جدید، مجتمع آرسیس، طبقه 5، واحد 3

ثبت شرکت در تبریز

تمدید شرکت در تبریز

تغییرات شرکت در تبریز

ثبت برند در تبریز

ثبت لوگو در تبریز

ثبت مهر در تبریز

ثبت تابلو مغازه در تبریز

ثبت طرح صنعتی در تبریز

ثبت بسته بندی در تبریز

ثبت اختراع در تبریز

ثبت ایده در تبریز

ثبت نرم افزار در تبریز

ثبت تغییرات شرکت در تبریز

ثبت صورتجلسه در تبریز

ثبت شرکت سهامی خاص در تبریز

ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تبریز

ثبت شرکت تعاونی در تبریز

ثبت موسسه در تبریز

ثبت خیریه در تبریز

اخذ کارت بازرگانی در تبریز

اخذ گواهینامه ایزو در تبریز
ایزو در تبریز
ایزو 9001 در تبریز
ایزو مدیریت کیفیت در تبریز
اخذ پروانه بهراه برداری در تبریز
اخذ مجوز فعالیت در تبریز

ثبت شرکت در ارس

ثبت شرکت در جلفا

ثبت شرکت در منطقه آزاد ارس

ایزو 10002 در تبریز

ایزو 15189 در تبریز

ایزو 10004 در تبریز

ایزو 10015 در تبریز

تفاوت ما، تخصص و تعهد ماست!

ثبت شرکت در ارس ، ثبت شرکت در جلفا ، ایزو 9001 در تبریز

ثبت شرکت | ثبت موسسه

شرح خدمت

ثبت شرکت

با گسترده‌تر و پیچیده‌تر شدن روابط میان افراد در عصر حاضر، قوانین حاکم بر روابط و مناسبات میان افراد هم کم کم شکل منسجم‌تر و کامل‌تری به خود گرفت.  بسیاری از امور که قبلا در روابط میان افراد به صورت فردی و آزادانه و بدون قاعده در جریان بود به تدریج تحت سیطره‌ی قوانین قرار گرفتند و شکل الزامی پیدا کردند و بسیاری از امور جاری جامعه در حوزه‌های بازرگانی  تجارت  خانوادگی و  دیگر موارد از شکل فردی خارج شدند و تحت نظارت و حاکمیت دولت از طریق اعمال قوانین و مقررات قرار گرفتند.

ثبت شرکت هم جزء یکی از همین الزامات قانونی است که قوانین و مقررات مخصوصی جهت آن وضع شده است.

قوانین ثبت شرکت برای نخستین بار در سال ۱۳۱۰ وارد قوانین تجارتی ایران شدند که در ۱۲ ماده تنظیم و به تصویب مجلس وقت آن زمان رسید.

مطابق مواد ۲  ۳  ۴  ۶ این قانون به الزامی بودن ثبت شرکت در ایران تاکید شده است و برای عدم ثبت رسمی آن مجازات قانونی در نظر گرفته شده است.

بر اساس مندرجات این قانون هرگونه شرکتی اعم از ایرانی یا خارجی که تصمیم به تشکیل و فعالیت در خاک ایران دارد حتما باید تقاضانامه­ ی ثبتی خود را تسلیم مرجع ثبتی معرفی شده از طرف قانون نماید وگرنه از طرف دولت ایران به رسمیت شناخته نمی‌شود و فعالیت آن غیرقانونی است و به جزای نقدی و انحلال شرکت و ممنوعیت از فعالیت محکوم خواهد شد.

 

امروزه اداره ی ثبت شرکت‌ها تحت نظارت سازمان ثبت اسناد کشور این امر مهم را بر عهده گرفته و تمامی متقاضیان ثبت شرکت می توانند از طریق مجموعه "مدیران ثبت" بعنوان مشاور و مجری در امور ثبت شرکت، اقدام نمایند.

 


 شرکت چیست؟

از نظر معنای لغوی شرکت به معنای شریک شدن و همدست شدن در کاری می باشد و دهخدا شرکت را شریک شدن، انباز گشتن و مشارکت اتحادی چند نفر برای غرض و یا نفعی خاص معنا کرده است.

از نظر مفهوم حقوقی با توجه به مندرجات مواد قانون مدنی و تجارت ایران ؛ شرکت از اجتماع ۲ یا چند نفر که به صورت شریک، سهامدار یا موسس (عضو) در غالب یک قرارداد رسمی تشکیل می‌شود که این افراد در راستای رسیدن به اهداف مشترک‌شان (تقسیم سود حاصل از سرمایه گذاری) به فعالیت می­ پردازند.

 

شرکت قراردادی است که اشخاص حقیقی و حقوقی بین خود به امضا می رسانند تا در چهارچوب خاصی از قوانین تعریف شده (اساسنامه) عمل نمایند. این قرارداد (شرکت) می تواند شامل قوانین بین خود اعضا و همچنین نحوه تعامل با افراد و یا شرکت‌های دیگر باشد.

بر اساس این تعاریف شرکت به ۲ شکل زیر دسته بندی می‌شود:

۱ شرکت مدنی

۲ شرکت تجاری

 

شرکت مدنی

نوعی از شرکت است که از اجتماع مالکین متعدد در شی ء واحد به نحو اشاعه تشکیل می گردد و از در هم آمیختن سهم الشرکه ی نقدی و غیرنقدی افراد حقیقی و حقوقی به وجود می آید با این تفاوت که مالکیت سرمایه به شخصیت حقوقی شرکت انتقال نمی یابد  و هر شخص به طور جداگانه مالک سرمایه­ی خود است و امور به صورت مشارکتی اداره می‌شود.

 

شرکت تجاری

نوعی از شرکت است که تحت سیطره ی قوانین تجارتی تشکیل می‌شود و هدف از ایجاد آن جلب سود و منفعت و تقسیم آن میان اعضاست و کلیه ی فعالیت های شرکت  پیرامون امور تجاری و بازرگانی شکل می گیرد.

مطابق ماده ی  ۲۰  قانون  تجارت ایران , شرکت‌های تجاری به ۷ قسم زیر تقسیم می شوند:

۱-۲ شرکت سهامی

۲-۲ شرکت با مسئولیت محدود

۳-۲ شرکت تضامنی

۴-۲ شرکت مختلط غیر سهامی

۵-۲ شرکت مختلط سهامی

۶-۲ شرکت نسبی

۷-۲ شرکت تعاونی تولید و مصرف

 

در حال حاضر متقاضیان عمدتاً "شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی، شرکت تعاونی تولید و مصرف" به ثبت می ­رسانند.

در کنار شرکت‌ها که به کار تجارت اشتغال دارند قانون‌گذار نهاد حقوقی خاصی را که دارای شخصیت حقوقی است، جهت انجام اموری که جنبه غیر تجاری دارد از قبیل کارهای علمی و ادبی یا امور خیریه یا خدماتی پیش بینی کرده است. ماده یک آیین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیرتجاری، موسسه غیرتجاری را چنین تعریف کرده :

"مقصود از تشکیلات و موسسات غیر تجارتی مذکور در ماده 584 قانون تجارت کلیه تشکیلات و موسساتی است که برای مقاصد غیر تجارتی از قبیل امور علمی یا امور خیریه و امثال آن تشکیل می‌شود اعم از آنکه موسسین و تشکیل دهندگان قصد انتفاع داشته یا نداشته باشند."

بنابراین ارائه خدمات علمی و آموزشی و خدمات شهری و ارائه کمک‌های انسانی در قالب شخصیت حقوقی متصور بوده و از این جهت موسسات غیر تجاری به دو قسمت تقسیم می شوند:

الف: موسساتی که مقصود از تشکیل آن‌ها جلب منافع و تقسیم آن بین اعضای خود نباشد، اینگونه موسسات اصطلاحا موسسات غیر انتفاعی نامیده می‌شود. کلیه فعالیت‌های اجتماعی از قبیل انجمن‌های اسلامی و تخصصی و علمی خاص و احزاب و دستجات سیاسی و موسسات خیریه و صندوق‌های قرض الحسنه در قالب این‌گونه موسسات متصور می باشد و موسسین آن هنگامی که در خواست ثبت می‌نمایند توسط اداره ثبت شرکت‌ها ، مراتب از اداره کل اطلاعات نیروی انتظامی استعلام می‌شود و پس از وصول پاسخ مثبت، نسبت به ثبت آن اقدام می‌شود.

ب: موسساتی که مقصود از تشکیل آن ممکن است جلب منافع مادی و تقسیم منافع مزبور بین اعضای خود یا غیر باشد. اینگونه موسسات، موسسات غیر تجاری نامیده می‌شوند. بنابراین فعالیت‌هایی از قبیل آموزشگاه‌های علمی و فنی و کلاس‌های زبان و مدارس غیر انتفاعی و موسسات گاز رسانی یا ارائه خدمات شهری مانند نظافت و فضای سبز و موارد دیگر در زمینه‌های فوق در قالب موسسات غیرتجاری متصور هستند و موسسین باید پس از به ثبت رساندن موسسه نسبت به اخذ مجوز فعالیت اقدام کنند.

اسامی قابل ثبت

 

چه اسامی قابل ثبت نیستند یا نیاز به اخذ مجوز دارند؟

  • نام‌های درخواستی متقاضیان نباید سابقه عین، تشابه و یا نظیر در بانک اطلاعاتی اداره کل ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری داشته باشد. (بند 138 بخشنامه های ثبتی)
  • از بکارگیری اسامی و اصطلاحات بیگانه در نام شرکت یا موسسه خـودداری کرده و درصورت ابهام در خصوص نداشتن معادل فارسـی می‌بایست به بانک اطلاعاتی یا کتاب‌های مرجع و لغتنامه های زبان و ادب فارسی مراجعه نمود و در غیر این صورت از فرهنگستان زبان و ادب فارسی استعلام شود.
  • استفاده از اسامی مشهوره که باعث فریب افکار عمومی می‌شود ممنوع هستند.
  • اسامی که خلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه و مذهبی باشد قابل تأیید و ثبت نیستند.
  • کلماتی از قبیل ساختمانی، بازرگانی، تجاری، مهندسی، مهندسی مشاور، حقوقی، تولیدی و ... شرحی بر موضوع فعالیت محسوب می‌شود و در بررسی نام یا نام‌های درخواستی به منظور رعایت عدم سابقه و تشابه جزئی از نام محسوب نمی‌شود.
  • استفاده از کلماتی از قبیل بنیاد، انجمن، کانون، تشکل، بانک، بهزیست، بهداشت، گمرک، ارشاد، تبلیغ، تبلیغات، فرهنگی هنری، صندوق قرض الحسنه، لیزینگ و... در نام شرکت یا موسسه مستلزم اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح است.
  • استفاده از کلماتی از قبیل ایران، کشور، ملی ، ملت و ... در نام های پیشنهادی به دلیل جلوگیری از سوء استفاده های  احتمالی پذیرفته نمی‌شود.
  • استفاده از گویش ها و لهجه بومی در نام های  پیشنهادی با ارائه تائیدیه از کتب فرهنگ بومی و در غیر این صورت با ارائه تائیدیه از فرمانداری، شورای شهر، بخشداری بلامانع  است.
  • پیشنهاد اسامی و اتخاذ عناوینی که اختصاص به تشکیلات دولتی و کشوری دارد از طرف متقاضیان پذیرفته نخواهد شد.
  • استفاده از اسامی ائمه و نام های  متبرکه در موسسات خیریه، فرهنگی و شرکت‌های خدمات زیارتی پس از اخذ مجوز و در صورت رعایت سایر موارد ممکن است.


برخی قوانین تعیین نام

  • تعیین نام هرشخصیت حقوقی همراه با ثبت هر شرکت یا موسسه منوط به رعایت کلیه قوانین و دستورات مربوطه و عندالاقتضاء اخذ مجوزهای لازم و ارائه کلیه مدارک ثبت شرکت ممکن خواهد بود.
  • متقاضی تعیین نام می بایست احدی از سهامداران یا موسسین یا وکیل رسمی دادگستری ( با ارائه وکالتنامه ) باشد.
  • در ثبت شرکت‌های  مشارکتی، می توان از نام کامل شرکت خارجی یا قسمتی از نام شرکت خارجی به همراه نام کاملاً فارسی و مصطلح (به عنوان پسوند) با ارائه مدارک شرکت خارجی و ترجمه رسمی اوراق آن استفاده کرد.
  • تخصیص عین نام با همان زبان و با رسم الخط فارسی به شعبات و نمایندگی های شرکت‌های  خارجی ممکن است.
  • موسسات غیر تجاری و شرکت‌های  تعاونی از پرداخت هزینه تعیین نام معاف می باشند.
  • نام های  تائید شده قابل انتقال به غیر نمی باشند ( حتی با تنظیم سند رسمی )
  • جهت ثبت شرکت‌های تعاونی ابتدا باید نام پیشنهادی از مراجع وزارت تعاون طی نامه‌ای جداگانه درخواست شود.
  • در تعیین نام شرکت‌های  تجاری تضامنی، مختلط غیرسهامی، مختلط سهامی و نسبی رعایت مواد (117)، (141) ، (162) و (184) قانون تجارت الزامی است.
  • درصورت پاسخ منفی به نام های  پیشنهادی نیازی به پرداخت مجدد مبلغ تایید نام نیست. البته درصورت سپری شدن زمانی بیش از 3 ماه از تاریخ تأیید نام و درصورت عدم ثبت شرکت به دلایل مختلف، و همچنین تغییرنام ، متقاضی می بایست نسبت به واریز مبلغ فوق به شماره حساب مربوطه و ارائه فیش آن اقدام کند.


در صورت نیاز به یک مشاور جهت انتخاب نامی شایسته برای مجموعه خود با "مدیران ثبت" تماس بگیرید.

  1. تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت.
  2. ارائه کدپستی و آدرس دقیق پستی.
  3. ارائه کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه کلیه سهامدارن، مدیران و بازرسین.
  4. واریز حداقل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت. (مخصوص شرکت‌های سهامی خاص)

 

تنظیم تمامی اسناد مورد نیاز شرکت‌ها، از جمله اساسنامه، اظهارنامه و یا تقاضانامه و شرکتنامه، صورتجلسات و...، و همچنین ثبت در سامانه، ارسال مدارک و انجام واریزی‌ها بر عهده مجموعه "مدیران ثبت" خواهد بود.

مشاوره رایگان

35573287 - 041

زمان اجرا

10 روز کاری

شهر یا استان

سراسر ایران


بازگشت

ثبت شرکت در ارومیه

تمدید شرکت در ارومیه

تغییرات شرکت در ارومیه

ثبت برند در ارومیه

ثبت لوگو در ارومیه

ثبت مهر در ارومیه

ثبت تابلو مغازه در ارومیه

ثبت طرح صنعتی در ارومیه

ثبت بسته بندی در ارومیه

ثبت اختراع در ارومیه

ثبت ایده در ارومیه

ثبت نرم افزار در ارومیه

ثبت تغییرات شرکت در ارومیه

ثبت صورتجلسه در ارومیه

ثبت شرکت سهامی خاص در ارومیه

ثبت شرکت با مسئولیت محدود در ارومیه

ثبت شرکت تعاونی در ارومیه

ثبت موسسه در ارومیه

ثبت خیریه در ارومیه

اخذ کارت بازرگانی در ارومیه

اخذ گواهینامه ایزو در ارومیه
ایزو در ارومیه
ایزو 9001 در ارومیه
ایزو مدیریت کیفیت در ارومیه
اخذ پروانه بهراه برداری در ارومیه
اخذ مجوز فعالیت در ارومیه

ثبت شرکت در ارس

ثبت شرکت در جلفا

ثبت شرکت در منطقه آزاد ارس

ایزو 10002 در ارومیه

ایزو 15189 در ارومیه

ایزو 10004 در ارومیه

ایزو 10015 در ارومیه